Siniviehkokäärme · Lajikuvaus · Hoito-ohjeet · Poikasia · Kuvia · Ohje

Matelijasivuston uutisia

15.05.2007
Sivusto: Berberiskinkkien hoito-ohjeet
15.03.2006, Matias
 Posti Koti

Berberiskinkit ovat saaneet omat hoito-ohjeensa. Kiitos Jonna Vikmannille vaivannäöstä. :)


Leopardigekko: Poikasten varauslista
26.07.2005, Matias
 Posti Koti

Leopardigekon poikasista löytyy nyt kuvallinen varauslista. Voit etsiä sieltä itsellesi sopivan näköisen leo-vauvan.


Viljakäärme: Poikasia kuoriutumassa
26.07.2005, Matias
 Posti Koti

Viljakäärmeen poikaset aloittivat kuoriutumisensa tänään (candycane, bloodred) ja lisää on luvassa seuraavien viikkojen aikana. Vieraile poikasten varaussivuilla saadaksesi tarkempia tietoja tulevista poikasista.


Sivusto: Leopardigekon hoito-ohjeet
26.07.2005, Matias
 Posti Koti

Nyt sivuilta löytyy myös hoito-ohjeet leopardigekosta (Eublepharis macularius). Hoito-ohjeet ovat Niinan käsialaa, joten kiitos hänelle vaivannäöstä.


Viljakäärme: Ensimmäiset poikaset kuoriutuneet
21.05.2004, Matias
 Posti Koti

Kaikki tämän kevään munat on munittu ja poikaset kuoriutuvat noin 2 kuukauden sisällä. Ensimmäinen poikue kuoriutui jo pari päivää sitten: poikueessa oli caramellia, amberia ja butteria. Suurin osa poikasista on luovutusvalmiita jo noin parin viikon iässä.


Sivusto: Tarantellat ja kuningasboa lisätty
05.04.2004, Matias
 Posti Koti

Terhi Koskela on ollut ahkera ja kirjoittanut mielitietyistään eli tarantelloista. Hoito-ohjeet ovat jo valmiit, mutta luvassa on muutakin, kunhan vain löydän jostain kuvia yleisimmistä lintuhämähäkkilajeista. Lisäksi sivuilta löytyy hoito-ohjeet kuningasboalle (Boa constrictor). Hoito-ohjeet on Tiina Hallikaisen (Niinan siskon) käsialaa ja ne löytyvät myös Herpetomanian numerosta 3/2003 (vol 12).


Viljakäärme: Alustava lista ensi kesän värimuodoista
31.03.2004, Matias
 Posti Koti

Alustava lista ensi kesän värivalikoimasta löytyy nyt poikaslomakkeen kautta. Tiedot tarkentuvat sitä mukaa, kun tiedän itse enemmän.


Sivusto: Siniviehkot saivat omat hoito-ohjeensa
31.03.2004, Matias
 Posti Koti

Niina oli viime viikolla erityisen tuottelias. Sen seurauksena myös siniviehkokäärme sai oman osionsa.


Sivusto: Sivuston ulkoasua uusittu
04.12.2003, Matias
 Posti Koti

Sivuston ulkoasu on muuttunut hieman: kaikissa sivuissa on nyt Matelijat.info -valikko, joka sisältää koko sivustolle yhteiset otsikot. Valikon aihealueiden sivut mukautuvat jokaisen alisivuston ulkoasuun, myöhemmin sivujen sisältö yksilöityy ememmänkin. Muutos on tehty selkeyttämään sivustolla liikkumista.


Sivusto: Monia sivuja päivitetty
03.12.2003, Matias
 Posti Koti

Moniin sivuihin on tehty pieniä korjauksia: otsikoita ja kirjoitusvirheitä on korjattu, tekstissä on käytetty enemmän tyylejä, tieteelliset nimet on siirretty sulkuihin jne..


Sivusto: Palveluntarjoajaa vaihdettu, uudet sähköpostiosoitteet
10.8.2003, Matias
 Posti Koti

Sivusto on siirretty uudelle palveluntarjoajalle, joka tukee @matelijat.info -sähköpostiosoitteita. Viikonlopun käyttökatkokset johtuivat siis sivuston siirtämisestä. Uudet sähköpostiosoitteet löytyvät Yhteystiedot-sivun alta.


Sivusto: Ongelmia sähköpostin kanssa
1.8.2003, Matias
 Posti Koti

Uudet sähköpostiosoitteet eivät ole toimineet odotusten mukaisesti. Jos olet lähettänyt sähköpostia @matelijat.info -osoitteisiin, ei viesti ole todennäköisesti tullut perille. Tällä hetkellä käytössä ovat vanhat sähköpostiosoiteet.


Viljakäärme: Poikaset luovutusiässä
20.7.2003, Matias
 Posti Koti

Lähes kaikki viljakäärmeen poikaset ovat luovutusiässä. Mikäli haluat sellaisen, ota pikaisesti yhteyttä poikaslomakkeen kautta.


Sivusto: Uudet sivut julkaistu!
20.7.2003, Matias
 Posti Koti

Sivut ovat nyt virallisesti avattu. Vanhoja sivuja ei enää päivitetä, joten linkit kannattaa päivittää osoittamaan osoitteeseen: www.matelijat.info . Vinkkejä sivujen käyttöön ja linkittämiseen löytyy ohjeista.


Viljakäärme: Ensimmäiset poikaset kuoriutuivat
25.6.2003, Matias
 Posti Koti

Ensimmäiset viljakäärmeen poikaset kuoriutuivat juhannusviikonloppuna. Poikaset painavat 6-9 grammaa, pituutta on reilu 20 cm. Poikasten pään leveys on ehkä 4-5 mm, joten ne karkaavat helposti terraarion lasiovien välistä.


Sivusto: Uudet sivut julkaistaan pian
23.6.2003, Matias
 Posti Koti

Nämä sivut julkaistaan todennäköisesti heinäkuun alussa. Kaikkea tekstiä en ehdi millään kirjoittamaan ajoissa, mutta toivottavasti saan nykyiset julkaisukuntoon pian.


© 2004, Niina Hallikainen
PÄIVITÄ SELAIMESI! Se ei osaa näyttää sivuja oikein.